logo


Vrijwilligerswerk

Om onze werking te versterken zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Een uurtje per week, of enkele keren per week of maand, alles is mogelijk.

Dierenvrienden kunnen hun hart ophalen met het verzorgen en voederen van de vele paarden, varkens, kippen, konijnen, honden en katten. Enthousiaste ruiters op zoek naar een verzorgpaard kunnen ook bij ons terecht om de paarden helpen bij te rijden en waar mogelijk andere ruiters te assisteren bij hun rijden. Verder zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die als dierenbegeleider willen optreden tijdens onze therapiesessies en mee te helpen in de algemene werking van de vereniging.

Als vrijwilliger kan u ook meehelpen met uitmesten van de stallen, assisteren tijdens wandelingen zowel te voet, per fiets als mee op de koets.
Paarden verzorgen en borstelen of het tuig mee helpen oppoetsen is mogelijk!

Ervaring in het omgaan met paarden is niet vereist, daar elke vrijwilliger die met de paarden wenst om te gaan, bij ons een doorgedreven opleiding moet volgen om zeer correct met paarden te leren omgaan.

Voor 50 euro bent u lid van onze vereniging en bent u verzekerd voor alle ongevallen tijdens uw vrijwilligerswerk en bij deelname aan een van onze activiteiten. Minimum leeftijd is 16 jaar.

Hebt u zin om onze ploeg te komen versterken, dan bent u meer dan welkom.
Bel naar Isabelle Meert op het nummer: 0477 791 404. zij kan met u een afspraak maken om te bespreken wat u wensen en mogelijkheden zijn.